Papan Kontrol Gaming Nevada Nambahake Pelanggar liyane ing Black Book
toto

Papan Kontrol Gaming Nevada Nambahake Pelanggar liyane ing Black Book

Nevada Gaming Board Control bisa nambah nerak liyane kanggo Black Book kondhang sawijining, dhaftar wong sing ora diijini kanggo ngetik sembarang Live Hk panggonan gambling negara, kang resmi disebut Dhaptar wong tilar.

37 th Wong sing bakal ditambahake menyang Papan Kontrol Gaming Nevada Black Book
Las Vegas Review-Journal kacarita sing Nevada Gaming Board Control wis nominasi Leonard Morgan Hairston kanggo dadi 37 th wong sing kalebu ing Dhaptar wong tilar.

Nominasi tundhuk persetujuan Komisi Gaming Nevada, sing mbokmenawa bakal njupuk Panggonan ing pungkasan Oktober utawa ing awal November.

Hairston punika nerak serial sing wis dipenjara 34 kaping supaya adoh ing macem-macem Kadurjanan utamané nglibatno penipuan karo Kripik casino palsu.

Brittnie Watkins, kang anggota saka Nevada Gaming Board Control, wis ngandika sing gampang kanggo sijine Hairston ing Dhaptar Wong Tilar minangka Kadurjanan langsung disambungake menyang gambling lan cilaka industri casino Nevada.

Salah siji conto saka akeh pelanggaran Hairston saka 2004. Ing Desember taun, Hairston kasil cashing metu loro Kripik casino palsu ing Fremont, kang kasir ketemu palsu dina sabanjuré.

Sawetara dina sabanjure dheweke nyoba nindakake perkara sing padha ing Fitzgeralds nanging kasir ora gampang diapusi lan diarani keamanan. Nalika Slot Demo Pragmatic play Hairston kejiret, wis loro mock $ 100 Kripik Hard Rock Hotel lan palsu $ 100 Kripik saka Bellagio, Mandalay Bay, lan Luxor.

Wakil Jaksa Agung John Michela nuding volume gedhe saka kegiatan pidana Hairston wis melu minangka salah siji saka alasan utama kanggo sijine wong ing dhaftar.

Hairston minangka tambahan kaping pindho ing buku ireng sajrone telung wulan kepungkur
Hairston iku calon liyane kamungkinan kanggo Nevada Gaming Board Control Black Book saka nominasi Papan kang sadurungé , kang disetujoni ing Agustus.

Kendric Laronte Weatherspoon melu perdagangan seks ing kasino Las Vegas lan iki minangka alasan kanggo ditambahake ing dhaptar wong sing ora kalebu. Dheweke dadi individu pisanan sing ora melu mafia utawa ora nindakake Data Sidney kejahatan sing ana gandhengane karo kegiatan gambling.

Amarga iki, Komisi Gaming Nevada angel kanggo mutusaké minangka sambungan antarane Weatherspoon lan industri gambling Nevada ora langsung.

Nanging, Kajaba saka Weatherspoon reverberates karo prasetya saka kantor Nevada pengacara AS Jason Frierson kanggo perang perdagangan manungsa ing negara.